Stylage

Home / Stylage

Estetik Tıp – VIVACY LABORATUVARLARI

STYLAGE® (Lidokain içeren ve içermeyen ürünler mevcuttur), hyaluronik asit ve antioksidanlar içeren bir dizi yenilikçi monofazik çapraz bağlı enjekte edilebilir dermal dolgu maddesidir: Mannitol veya Sorbitol. Profesyonel kullanıma yönelik tıbbi cihazlar. Yalnızca yetkili bir tıp uzmanı tarafından enjekte edilmelidir.

BENZERSİZ VE ERGONOMİK SİSTEM

Benzersiz ve ergonomik bir tasarıma sahip yenilikçi bir patentli uygulama sistemi.

Medikal Estetik alanında yenilikçi mükemmellik arayışını sürdüren Laboratoires VIVACY, patentli yeni nesil enjeksiyon dağıtım sistemi Bi-SOFT® Enjeksiyon Teknolojisini geliştirmiştir.

Bu şırınga, hekimlere günlük estetik uygulamalarında daha fazla hassasiyet, konfor ve kontrol sunmaktadır.

Kırışıklık doldurma ve düzeltme

STYLAGE® hyaluronik asit jel enjeksiyonu kırışıklıkları doldurarak ve cilt yüzeyini gözle görülür şekilde pürüzsüzleştirerek etki eder. Endikasyon belirlendikten sonra, uygulayıcı hastanın cildinin durumuna, yaşına, kırışıklıkların derinliğine ve istenen etkiye göre bir STYLAGE® tedavisi seçecektir: STYLAGE® S, M veya L.

STYLAGE® S (Lidokainli ve Lidokainsiz): ince ve orta kırışıklıklar, perioral bölge ve nemlendirme için1.
STYLAGE® M (Lidokainli ve Lidokainsiz): orta ve derin kırışıklıklar (dermis) için.
STYLAGE® L (Lidokainli ve Lidokainsiz): derin ve çok derin kırışıklıklar (dermis) ve el sırtında (subkutanöz) hacim restorasyonu için.

Dudak düzeltme ve geliştirme

Dudak hacminin artırılması, belirginleştirilmesi, nemlendirilmesi ve şekillendirilmesi.

Kozmetik tedavilerden beklentiler hiç bu kadar yüksek olmamıştır: dudak düzeltmelerinin çok popüler olduğu kanıtlandı. Dudak bölgesinin hareketliliği nedeniyle doğru şekilde tedavi edilmesi çok zordur. Bu bölgeye özel ilgi göstermek ve uygun ürünler önermek gerekir. STYLAGE® Special Lips Lidocaine ve STYLAGE® Lips Plus, dudak hacmini büyütmek, dudak konturunu iyileştirmek ve nemlendirmek için özel olarak tasarlanmıştır. Daha konforlu bir işlem için, STYLAGE® Special Lips Lidocaine ve STYLAGE® Lips Plus sadece lokal anestezik lidokain ile kullanılabilir.

Yeniden şekillendirme ve hacim

Yüzdeki hacim kaybı yüz yaşlanmasına katkıda bulunur. STYLAGE® XL ve STYLAGE® XXL gibi yüksek viskoziteli hacimlendirici hyaluronik asit jelleri, yüz hacminin restorasyonu veya artırılması için endikedir. Şakaklar, yanaklar, yüzün oval kısmı ve çene gibi çukur bölgelerde zamanla azalan yüz dokularının hacim kaybını geri kazanmak için kullanılabilirler. Daha konforlu bir işlem için STYLAGE® XL lokal anestezik lidokain ile de kullanılabilir.

Cildin nemlendirme ve elastikiyet arttırma

STYLAGE® Hydro ve STYLAGE® HydroMax yüz, boyun, dekolte ve el sırtının hidrasyonunu ve kutanöz elastikiyetini iyileştirmek için endikedir. Cildinize ve enjeksiyon derinliğine bağlı olarak cildi en iyi şekilde tedavi etmek için bir ila üç enjeksiyon seansı gerekir.